Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci i kadeti slavili u Čačku

Autor: CZBG, izvor: ”Sportski žurnal”

Omladinci:

21. kolo

Borac (Č) – Crvena zvezda 0:1 (0:1), gledalaca: 200. Strelac: Rangelov 13. minut.

Vićić, Mijailović, Tošić, N.Jovanović, Cvetković, Stanković, Tufegdžić, Lazić (Ivanović), Rangelov (Aleksić), Živković (Cvetanović), Stupić (Stojanović, Bjeličić).

Igrač utakmice: Bogdan Rangelov (Zvezda)

Rangelov je u 13. minutu vešto ”okrenuo” čuvara i pogodio ugao. Pobeda Beograđana je zaslužena, ali da je epilog bio drugačiji ne bi bilo nepravedno. Samo nekoliko minuta posle pogotka, Borac je bio blizu izjednačenja. Pantović je dobro asistirao, Đorđević šutirao, a Vićić na čudesan način izbacio loptu u korner. Imali su Čačani veći posed lopte, bili i opasniji po gol, ali nije bilo preciznosti u završnici i sreće da se stigne do izjednačenja.

Kadeti:

21. kolo

Borac – Crvena zvezda 0:2 (0:0). Gledalaca: 150. Strelci: 0:1 Panović (52), 0:2 Bajović (74. auto-gol).

Stanković, Milašinović, Čitaković, Nikolić (Grbović), Vasiljević, Filipović (Stojanović),Đorđević (Petrović), Pejović (Rebić), Panović, Đurić (Adžić), Cvetković (Joveljić).

Igrač utakmice: Milan Panović (Zvezda)

Nastavak utakmice protekao je u znatno boljem izdanju Beograđanima, iako se veliki deo krivice za poraz može pripisati kiksevima odbrane Borca. Panović je bio milimetarski precizan u 52. minutu, a u finišu Bajović je nespretno intervenisao i savladao Savića.Mogao je i da pogodi mrežu iza Stankovića, ali je u 80. minutu promašio prazan gol.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama