СДЦЗ

Goleada Zvezde i ubedljiva pobeda rukometaša protiv Kolubare

Izvor: www.rkcrvenazvezda.rs

Rukometaši Crvene zvezde uspešno su startovali u plej-autu ubedljivom pobedom protiv Kolubare u Beogradu rezultatom 54:22.

Kada jedan tim za 60 minuta postigne neverovatna 54 gola, onda je sve rečeno. Protivnik je pružao nekakav otpor samo u prvih desetak minuta, a zatim se domaći sastav odlepio uz neviđenu goleadu.

Puleni Nenada Peruničića su dominirali, golovi su se ređali kao na traci, dešavalo se da crveno-beli u jednom minutu postignu i tri gola iz kontre, dok je na golu siguran bio kapiten Vladimir Cupara. Već na poluvremenu beogradski tim je vodio sa 15 razlike (25:10), da bi u nastavku potpuno dotukao nedoraslog protivnika, koji je ove sezone i dalje bez osvojenog boda. Ipak, da veče ne protekne u idealnom ritmu po Crvenu zvezdu kriva je neverovatna zla kob sa povredama koja prati ekipu ove sezone, pa je levi bek Srđan Milutinović morao van terena zbog povrede skočnog zgloba leve noge.

Viktor Matičić je postigao 11 pogodaka, Dejan Babić i Marko Popović po 10, dok se Darko Todorović osam puta upisao u strelce. Odličan učinak imali su i čuvari mreže. Miloš Živojinović je upisao 15 uspešnih intervencija, a kapiten Vladimir Cupara nanizao je 12 odbrana. U ekipi Kolubare istakao se Miloš Trivić sa devet postignutih golova.

Beograd – Dvorana: Šumice. Gledalaca: 50. Sudije: Sekulić i Jovandić. Sedmerci: Crvena zvezda 2 (2), Kolubara 2 (2). Isključenja: Crvena zvezda 2, Kolubara 6 minuta.

Crvena zvezda: Živojinović (15 odbrana), Popović 10, Dragutinović 4, Vujović 3, Milošević, Gačević 2, Antelj, Todorović 8, Cupara (12 odbrana), Šotić, Nešovanović, Matičić 11 (2), Babić 10, Ivanović 4, Milutinović 2.

Kolubara: Đukić (3 odbrane), Mladenović 2, Radojičić 3, Milošević 2, Krupniković 1, Lukić, Ristić (4 odbrane), Trivić 9, Tešić (2 odbrane), Todorović 1, Radovanović 4 (2), Mitrović.

Crveno-beli sada imaju 17 bodova i ubedljivo drže prvo mesto, dok se ostali mečevi prvog kola igraju u subotu, a parovi su Železničar – Planinka i Rudar – Požarevac. Crveno-beli u sledećem kolu dočekuju ekipu Rudara iz Kostolca.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама