Кошарка Кошарка/Вести

Nema brige oko Vilijamsa!

Izvor: mondo.rs

Markus Vilijams povredio je u četvrtak skočni zglob, ali ga ne očekuje duža pauza i svakako nije pod upitnikom njegov nastup u “mečevima sezone”, protiv Partizana u polufinalu plej-ofa ABA lige.

Plejmejker Crvene zvezde Telekom nezgodno je doskočio već u prvoj četvrtini Top 16 duela sa Albom (73:68) i posle pregleda u svlačionici se vratio na klupu, ali više nije ulazio u igru.

Prema informacijama do kojih je došao MONDO, Vilijams se jutro nakon utakmice dobro osećao, na zglobu nije bilo otoka, a pregled magnetnom rezonancom po povratku u Beograd nije pokazao bilo kakvo oštećenje tkiva.

To znači da je Amerikanac pod znakom pitanja za nedeljni meč prvog kola Superlige Srbije protiv Mega Leksa, a nakon toga je na stručnom štabu i treneru Dejanu Radonjiću da prati njegov napredak kroz povratak u trenažni proces.

Znajući šta su prioriteti u ovoj fazi sezone, za očekivati je da Vilijams bude van terena sve dok povreda ne bude potpuno sanirana, kao što je bio slučaj i sa Brankom Lazićem.

Crveno-beli će do početka ABA plej-ofa (14. aprila) odigrati još dve utakmice Top 16 faze Evrolige, protiv Žalgirisa u Kaunasu i protiv Panatinaikosa kod kuće.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама