Košarka Košarka/Vesti

Sa MZT-om u nedelju u podne

Izvor: kkcrvenazvezda.rs/

Košarkaši Crvene zvezde Telekom će u poslednjem kolu ABA lige odmeriti snage sa MZT-om iz Skoplja, a utakmica je na programu u nedelju 22. marta u 12 sati u dvorani Pionir. Crveno-beli žele da na trijumfalan način završe ligaški deo regionalnog takmičenja pa zato pozivamo navijače da im pruže podršku u nameri da zabeleže i 24. pobedu u ABA ligi. Na taj način Zvezda bi izjednačila rekord regionalnog takmičenja po ukupnom broju pobeda u jednoj sezoni.

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od subote 21. marta na poslovnicama Eventima, a na dan utakmice karte će moći da se kupe i na biletarnici Pionira od 09:00 sati pa sve do početka meča.

Cene ulaznica su nepromenjene. Karte za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara. Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Pionir, a posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji način finansijski pomaže klubu da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama