Fudbal Fudbal/Vesti

Lukićeva filijala tuži Zvezdu?

Autor: CZBG

Ovih dana Zvezdi ponovo dolaze na naplatu posledice cunamija, uzrokovanog Lukićevim i Vesićevim vođenjem kluba. Iz Zvezdine bivše filijale, a koju je upravo Sopoćanin i počasni vitez Vladan Lukić,  promovisao kao destinaciju gde će se Zvezdini klinci kaliti u prestižnoj Srpskoj ligi – grupa Beograd, stižu najave tužbe vezano za procente od prodaje igrača Uroša Spajića francuskom Tuluzu. Generalni sekretar FK Sopot, Bojan Davidović je ovih dana za ”Žurnal” izjavio sledeće:

„Situacija je teška, bilo je pitanje da li ćemo ovog proleća nastaviti takmičenje. Iako od juna prošle godine imamo pravosnažnu odluku Arbitražne komisije zajednice Superlige, i dalje nam iz Crvene zvezde nisu prosleđena sredstva solidarnosti za transfer Uroša Spajića u Tuluz pretprošle godine. O dinamici isplate u poslednjih šest meseci smo pričali sa Stefanom Pantovićem v. d. generalnog sekretara koji nam je predočio da saznanja o razgovorima ima i direktor Zvezdan Terzić. Kako nam je Pantović nedavno nagovestio da od toga neće biti ništa, primorani smo da se obratimo disciplinskoj komisiji FSS. Ne sumnjamo da će nas zaštiti“.

Kakve je to Sopot imao troškove za Spajića, koji je igrao kao pozajmljen igrač, a prošao komplet Zvezdinu školu, niko ne zna. Obzirom da je bivši ”prezidente”, sadašnji vitez i večni Zvezdin vojnik svojevremeno izjavio da će i dalje sve mečeve Zvezde pratiti sa tribina, bilo bi dobro da onda da svoje objašnjenje svega ovoga. Ili možda da mu ”savetnik” napiše novo saopštenje…

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama