Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши

Crveno-beli poveli protiv Inđije

Izvor: http://www.okcrvenazvezda.com

Crvena zvezda je pobedom otvorila četvrtfinalnu seriju plej-ofa pošto je u Šumicama savladala Inđiju rezultatom 3:1 u meču koji je doneo dobru igru domaćeg tima i kvalitetan otpor Sremaca.

Olako dobijen prvi set u kojem su gosti ostali na 11 poena opustio je naše odbojkaše pa su u igri sa velikim brojem grešaka izgubili drugi period što je kasnije moglo da odvede utakmicu čak i u peti set.

Blokovima Okolića Zvezda je već na početku trećeg perioda stekla šest poena prednosti (11:5), pa su crveno-beli i pored velike želje gostiju stigli do novog vođstva – 2:1.

Priča o eventualnom petom setu vladala je u četvrtom periodu sve do rezultata 19:19, kada su gosti počeli da greše i sa pet poklonjenih poena na kraju istakli belu zastavu.

Treba reći i to da je Zvezda četvrti period igrala bez libera Jevtića koji je krajem trećeg dobio jak udarac u leđa od saigrača Buculjevića, pa je njegovu ulogu preuzeo Koprivica.

Aleksandar Gmitrović je bio najefikasniji u našem timu sa 19 osvojenih poena. Primač servisa Filip Stoilović je imao 18, a Aleksandar Okolić 15 poena. Kod gostiju se istakao Pešut sa 17 poena.

Revanš meč je na programu u četvrtak, 19. marta od 18 časova u Inđiji. Ekipa koja prva zabeleži dve pobede plasiraće se u polufinale plej-ofa Viner Štetiše lige.

Crvena zvezda – Inđija 3:1 (25:11, 22:25, 25:13, 25:19)
Dvorana: SC „Šumice”. Gledalaca: 100. Sudije: Dejan Rogić i Đorđe Stevanović (oba Beograd). Trajanje meča: 88 minuta. Rezultat u seriji: 1:0.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 15, Stoilović 18, Gmitrović 19, Koprivica 10, Milutinović 11, Buculjević 2, Jevtić (libero), Kecman 2, Stefanović, Nejić, Martinović, Blagojević. Trener: Dragan Kobiljski.
INĐIJA: Škrbić 10, Crnjanski 8, Vujović 6, Pešut 17, A. Grković 5, Elezović 2, Perišić (libero), Čolović, Janjušević, Obradović, U. Grković, Ćaćić. Trener: Vladimir Šarenac.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама