Фудбал Фудбал/Омладински погон

Nastavljaju se takmičenja mlađih kategorija u fudbalu

Autor: CZBG, Markoss

Ovog vikenda, tačnije u nedelju, 15.03.2015.g. nastavljaju se takmičenja mlađih kategorija u fudbalu. Kadeti i juniori Zvezde već na startu imaju veliko iskušenje, pošto 15. marta dočekuju vršnjake iz Partizana. Juniori svoj meč počinju u 10 časova, dok je ”večiti derbi” kadeta na progranu od 14:30 časova..

Tokom pauze u prvenstvu omladinska škola Zvezde je pretpela velike promene, većina trenera je svih selekcija je promenjna, neki talentovani igrači, poput najboljeg strelca juniorske ekipe Lazara Đurovića, su napustili klub. Što se tiče trenerskog kadra, juniore je u pauzi preuzeo Nebojša Maksimović, koji je zamenio Velička Kaplanovića, kadete je od Aleksandra Jovića preuzeo, nekad veliki majstor dok je igrao – Jovica Nikolić, mlađe kadete je od Marka Mitrovića preuzeo Ognjen Koroman, dok je Nebojšu Maksimovića  na poziciji trenera pionira zamenio Igor Kalaba.

Bitno je napomenut i da prvaka omladinske lige od jeseni, u sezoni 2015/16 očekuje takmičenje u juniorskoj Ligi šampiona.

Sastav omladinaca za prolećni deo sezone:

Golmani: Jovan Vićić, Miljan Radmanović, Igor Milojević.

Odbrana: Marko Mijailović, Nenad Cvetković, Filip Stanković, Nemanja Tošić, Vladimir Stupić, Milan Aleksić, Džan Selak.

Sredina: Nikola Jovanović, Lazar Tufedžić, Dušan Živković, Bogdan Rangelov, Saša Lazić, Ognjen Bjeličić, Željko Arsić, Aleksandar Stojanović.

Napad: Nemanja Ivanović, Filip Cvetanović, Stefan Vuković.

Trener: Nebojša Maksimović.

Došli su Milojević (Jagodina), Cvetković (IM Rakovica- pozajmica), Aleksić (Vardar) i Selak (Željezničar).

Otišli su Marčić (Vitoria Gimaraeš), Stojanović (Kolubara- pozajmica, dvojna), Đurović (Čukarički).

Kapiten za prolećni deo sezone bi trebao da bude Ivanović. Svi igrači su rođeni 1997. sem Milojevića, Cvetkovića, Živkovića, Lazića i Stojanovića koji su godinu dana stariji.

Sastav kadeta za prolećni deo sezone:

Golmani: Aleksandar Stanković, Predrag Kovačević, Aleksa Dodić.

Odbrana: Mijat Milašinović, Nikša Rebić, Nikola Pejović, Vanja Čitaković, Marko Nikolić, Marko Živković, Igor Terzić, Ivan Vasiljević.

Sredina: Uroš Filipović, Andrija Crnadak, Vasilije Đurić, Stefan Cvetković, Lazar Romanić, Marko Đorđević, Đorđe Petrović, Balša Goranović, Marko Stojanović.

Napad: Milan Panović, Nikola Grbović, Goran Aleksić.

Trener: Jovica Nikolić

Došli su Kovačević (Brodarac), Dodić (Čukarički) i Goranović (Sutjeska).

Otišli su Jevtić i Adžić.

Kapiten za prolećni deo sezone bi trebao da bude Filipović. Svi igrači rođeni su 1998. godine, ali pravo nastupa imaju i mlađi.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама