Фудбал Фудбал/Вести

Prekipelo i Pečniku: Tužio Zvezdu jer niko iz kluba neće da mu se javi

Izvor: Mozzartsport

Slovenačkog vezistu izdalo strpljenje i bio je primoran da sudskim putem naplati nagomilana dugovanja

Foto: MN Press
Veličina slova A A A

Bruka, bruku stiže. Jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji crveno-belih, Nejc Pečnikodlučio je da tuži Crvenu zvezdu, potvrđeno je za MOZZART Sport!

Pre odlaska u Japan iskusni univerzalac oprostio je deo duga Crvenoj zvezdi uz dogovor sa čelnicima kluba, predvođenim Zvezdanom Terzićem, da mu se do 15. februara isplati ostatak dugovanja. Međutim, iako je pokušavao da stupi u kontakt sa čelnicima srpskog šampiona odgovora sa druge strane nije bilo. Na sličan način je i Slaviša Stojanović bio primoran da tuži bivši klub jer nije mogao da stupi u kontakt sa čelnicima Zvezde iako je više puta bezuspešno pokušavao.
„Tačno je to za Pečnika. Tužbu protiv Crvene zvezde predaćemo Arbitražnom sudu FSS u narednih tri, četiri dana. On je bio spreman da se prolongira rok, ali mu je zasmetalo što mu se niko iz kluba nije javio. On je stranac, ali je ispao maksimalno korektan“, rekao je za MOZZART Sport predsednik Sindikata Mirko Poledica.

Pečnik je na kraju prošle sezone pristao da izađe Crvenoj zvezdi u susret i da ne tuži klub. Čak je bio velikodušan i prepustio čelnicima kluba da mu nađu adekvatan angažman i da naplate određeno obeštećenje za njega, ali pošto oni nisu imali kontakte, uticaj i sposobnost da ga prodaju, Zvezda nije zaradila.

Slovenački reprezentativac je odigrao još pola godine uz dogovor da mu se isplati deo dugovanja, posle čega je prešao u redove japanskog drugoligaša Džef Junajteda. Ali, dogovor nije ispoštovan…

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама