Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Zvezda namučila lidera, izveštaj + foto

Autor: CZBG, izvor: http://rwp-league.com

Lider se mučio u Beogradu i lako je moglo da se dogodi da mladi i borbeni sastav domaćina uhvati makar bod. U prve dve četvrtine opuštenost Riječana je dala Zvezdi krila. Nisu respektovali trofejna imena Savićevi puleni. Odlična odbrana, riječki problemi sa igračem više. Zvezda je čekala svoje šanse .Viktor Rašović i Obradović u prva četiri minuta i Eškert u finišu druge četvrtine za neočekivanih, velikih 3:0.

Tek posle petominutnog odmora je lider zaigrao kako zna. Sa jedne strane kvalitet Muslima i drugova, sa druge umor i opterećenost ličnim greškama su doprineli drugačijoj slici u bazenu. Iz prvog napada je smanjio Radu, Pa je Sukno realizovao peterac a izjednačenje doneo Muslim posle pet minuta igre. Još jedan trzaj zvezde preko Randjelovića ali se riječki napad više nije mogao da zaustavi. Do kraja trećeg dela su pogadjali dva puta Burić i Muslim . Zvezda je preko Rackova u trećem minutu poslednje četvrtine izjednačila ali je već u sledećem napadu Sukno pogodio za vodjstvo Primorja 7:6.Posle dva minuta je sa igračem više Buljubašić prvi put doneo Primorju plus dva.U narednom napadu je igrača više realizovao Tankosić i 3,03 do kraja je postavljen konačan rezultat. Zvezda je u poslednjem napadu imala igrača više, ali udarac Viktora Rašovića nije bio precizan. Do kraja su gosti čuvali loptu i pobedu do koje su došli daleko teže nego što se mislilo.

 Crvena zvezda – Primorje 7:8 (2:0, 1:0, 2:6, 2:2)

SC ”Gale Muškatirović. Igrač više – Zvezda 3/5, Primorje 3/9.

Crvena zvezda: Draksimović (7 odbrana), S.Rašović, Drašović, Tankosić 1, Jovanović, Eškert 2, Bijelić, V.Rašović 1, Ranđelović 1, Njegovan, Rackov 1, Obradović 1, Todorovski, Jović.

Primorje: Vićan (9 odbrana), Burić 2, Radu 1, Krapić, Peroš, Sukno 2, Muslim 2, Petrović, Mudražija, Elez, Šetka, Garcia, Lazović (2 odbrane), Buljubašić.

 

no images were found

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама