Rukomet Rukomet/Vesti

Peruničić ne odustaje: Na teren za tri nedelje!

Izvor: novosti.rs

Trener Crvene zvezde Nenad Peuničić, što je „Sport” u sredu prvi objavio, povredio se na treningu tima dan uoči puta u Suboticu, gde je igran prvi meč četvrtfinala Kupa Srbije. Stradao je mišić lista desne noge. Oni koji su bili prisutni rekli su da je „puklo, kao struna”. Tada je Peruničić sa tegovima na nogama, valjda da bi bio što spremniji, pokazivao i uigravao akciju koja je polazila od srednjeg beka. Mišić je, međutim, u jednom trenutku „otkazao”. To, praktično, znači da „Terminator” neće moći da igra u nedelju, kako je najavljivano, protiv Železničara. Sada će morai da sačeka. Predstoji mu pauza.

Moram da pauziram tri nedelje – rekao je Nenad Peruničić.

Na pregledu kod doktora Rebića ustanovljeno je „pucanje” mišića lista desne noge oko sedam centimetra po dužini i oko dva milimetra po širini…

Nema odustajanja. Čim prođu terapije i budem se osećao dobro, obući ću dres Zvezde. Nadam se da ću moći da zaigram u plej-autu – jasan je Nenad Peruničić.

Uporan? Tvrdoglav? Baš toliko voli Zvezdu, da stavlja i zdravlje na kocku? Često je Nenad Peruničić išao glavom kroz zid..

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama