Фудбал Фудбал/Најава утакмица

17. kolo JSL: Jagodina – Crvena zvezda

Autor: CZBG

Nisu se ni slegli utisci sa neslavne prolećne premijere u Nišu, a fudbalere Crvene zvezde očekuje nova utakmica, novo gostovanje, ovog puta u Jagidini protiv istoimene ekipe. U prvom delu sezone slavila je Zvezda rezultatom 3:0, i to je bila jedina utakmica na kojoj su izabranici Nenada Lalatovića postigli više od dva pogotka.

Crvena zvezda verovatno igra jednu od najlošijih sezona u svojoj istoriji. Posle 16 odigranih kola ima učinak od 9 pobeda, 6 remija i 1 poraza, uz svega 18 postignutih golova. Po tom pitanju, samo ekipe raspoređene od 11. do 16. mesta i koje se grčevito bore za opstanak su lošije od Crvene zvezde, što dovoljno govori o efikasnosti, ali i o samoj igri. Ako je suditi po prikazanom u Nišu, nema nikakvog osnova da se nadamo boljem u Jagodini, iako „Pod Đurđevim brdom“  Zvezda ne zna nijedan drugi ishod osim pobede još od kad se domaći tim takmiči u najvišem rangu.

1.3.2014. Jagodina – Crvena zvezda 0:2 – Tradicionalno dobro ispunjena tribina sa pristalicama crveno – belih

Kako se nezvanično moglo saznati ovih dana, trener Lalatović je najavio “okretanje novog lista“. Ne znamo što će mladi stručnjak promeniti, ali znamo šta neće, a to je napadače.  Sertifikat iz Nigerije za registraciju Salamija još uvek nije stigao, dok se Orlandić propisno obrukao sa realizacijom na prijateljskoj utakmici protiv Radničkog iz Obrenovca, pa ni njega ne treba očekivati. Ostaju Parker i Jović, a na Lalatoviću je da odluči da li će i dalje nastaviti da igra sa jednim isturenim napadačem, ili će nešto menjati. Ostaje takođe da se vidi da li će Gavrić, Stojanović i Savićević koji su bili među najgorima u Nišu, ponovo dobiti prednost u odnosu na Ristića, Bosančića, Avramovskog, Kataia…

Nenad Gavrić  u intervjuu za zvanični sajt najavljuje bolju igru i pobedu:

“Mi moramo da pobedimo u Jagodini. Potrebna nam je ta pobeda i zbog vraćanja samopouzdanja. Zvezda tradicionalno igra dobro protiv Jagodine, i mislim da ćemo odigrati bolje. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo našu igru, i da ćemo pokazati šta umemo. Utakmica u Nišu ne oslikava naše realne mogućnosti, i želimo to da pokažemo.“

Jagodina se nalazi na 5. poziciji na tabeli sa učinkom od 7 pobeda, 3 remija i 6 poraza. U prethodnom kolu slavili su u Lučanima rezultatom 3:2. Ove zime ih je napustilo nekoliko bitnih igrača poput  Jakimovskog , Šimca i Cvetkovića, dok je upravo iz Crvene zvezde stiglo najzvučnije pojačanje, levi bek Nikola Antić. Radi se o veoma iskusnoj ekipi koju predvode bivši Zvezdin štoper Danijel Mihajlović, Vuk Mitošević, Milan Đurić kao i Vladimir Jovančić, nekadašnja uzdanica Partizana i Rada. Sa klupe ih predvodi Simo Krunić.

Kontigent ulaznica za severnu tribinu predviđenu za navijače Crvene zvezde prodavaće se na blagajnama stadiona Rajko Mitić u petak i subotu od 11 do 16 časova po ceni od 400 dinara. Lokalni ljubitelji fudbala, moći če da kupe ulaznice na blagajni Gradskog stadiona u Jagodini, u petak i subotu od 10 do 20 časova, kao i na dan utakmice od 9 časova. Takođe, ulazice će se prodavati i na svim prodajnim mestima Ticketline-a.

Cene ulaznica su:

Zapad – 500,00 dinara

Istok –400,00 dinara

Sever – 400,00 dinara

Jug – 300,00 dinara

Utakmica je na programu u nedelju 1.marta sa početkom u 15 časova, a direktan prenos je na televiziji Arena sport 1.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама