Fudbal Fudbal/Vesti

Crvena zvezda – Radnički (Obrenovac) 2:0 (0:0)

Izvor: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u prijateljskoj utakmici savladala Radnički iz Obrenovca, golovima Petra Orlandića i Marka Mijailovića.
Teren: Pomoćni teren stadiona “Rajko Mitić”
Gledalaca: 80
Sudija: Jovan Šegrt (Beograd)
Strelci: Orlandić u 68′ i Mijailović u 69′.
Crvena zvezda: Kahriman (Trkulja), M. Mijailović, M. Stojanović, Mbođ, S. Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami, Orlandić.
Radnički: Dikić, Ranđelović, Cikuš, Trajković, Srećković, Abazi, Jevremović, Todić, Lečić, Despotović, Stojković.

Ekipa Crvene zvezde sačinjena od fudbalera koji nisu imali, ili su imali malu minutažu u 16 kolu protiv Radničkog iz Niša, odmerila je snage sa ekipom Radničkog iz Obrenovca. Očekivano, kombinovani sastav Crvene zvezde bio je bolji rival u većem delu utakmice, ali sve do sredine drugog poluvremena crveno-beli nisu uspevali da ozbiljno ugroze gol požrtvovane ekipe Radničkog.
Ipak, u dva minuta, Crvena zvezda je rešila meč. U 68. minutu nakon prodora Avramovskog i dobrog centaršuta, Petar Orlandić je uspeo da zatrese mrežu. Imao je Zvezdin napadač nekoliko upotrebljivih lopti tokom ove utakmice, ali izostala je realizacija. Odmah nakon prvog, “pao” je i drugi pogodak. Ovoga puta, strelac je bio Marko Mijailović, koji je dobro iskoristio svoje minute na ovoj utakmici.
Zapaženi su na ovom meču bili i kapiten Mihailo Ristić, od kojeg je kretala većina napada našeg tima. Pored njega, dobre partije su pružili i Bosančić i Katai.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama