Одбојка Одбојкаши

Crveno-beli odbojkaši slavili u Novom Pazaru

Izvor: www.okcrvenazvezda.com/

U sjajnom ambijentu u „Pendiku”, gde se u tri od četiri seta vodila velika borba, Crvena zvezda je savladala ekipu Novog Pazara i znatno uvećala šanse da u doigravanje uđe sa druge pozicije.

Crveno-beli su delovali sigurno na početku, a servisi Milutinovića, Blagojevića i naročito Koprivice olakšali su im put do lagodnih 9:3. Pazarci su vrlo brzo odgovorili i izjednačili (11:11).

I dalje se igralo u serijama, pa je tako Zvezda još jednom napravila veliku razliku (17:12), a Novi Pazar je još jednom izjednačio (20:20). Zvezda je, ipak, prva došla do set lopti, a drugu je iskoristio Koprivica – 25:23.

Novi Pazar Junior je bolje krenuo u drugom periodu i poveo sa 9:5. Tada je Kobiljski promenio korektore, u igru je uveo Gmitrovića umesto Blagojevića, a posle velike borbe Zvezda je izjednačila (18:18).

Usledila je još jedna neizvesna završnica u kojoj su oba sastava imala set lopte. Novopazarci su prokockali dve, a Stoilović je odmah potom realizovao priliku da njegov tim duplira prednost – 27:25.

Nastavio je Pazar da se bori i u trećem setu, u kojem je tehničar Perić brzo ustupio mesto Bulatoviću. Aktuelni prvak Srbije imao je i tri poena viška, vodio je do finiša, ali je ovog puta drama pripala domaćinu – 25:23.

Ipak, bilo je to sve što se tiče otpora Novog Pazara. Trener domaćih Bonić u četvrtom nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, pa je Crvena zvezda bez problema dovršila posao i osvojila sva tri boda – 25:15.

Najefikasniji u našem timu bio je Filip Stoilović sa 18 osvojenih poena. Lazar koprivica je dodao 13, a Aleksandar Gmitrović 12 poena. U narednom kolu crveno-beli dočekuju Spartak iz Ljiga.

Novi Pazar junior – Crvena zvezda 1:3 (23:25, 25:27, 25:23, 15:25)
Dvorana: „Pendik”. Gledalaca: 1.800. Sudije: Tomislav Popović i Đorđe Zelenović (obojica iz Kraljeva). Trajanje meča: 103 minuta.
NOVI PAZAR JUNIOR: Marinković 13, Perić 4, Duštinac 8, Ristić 10, Zatrić 8, Hamzagić 17, Kapur (libero), Zoranić 1, Božović 2, Bulatović 3, Brzaković, Hamidović. Trener: Dragan Bonić.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 8, Stoilović 18, Koprivica 13, Milutinović 9, Blagojević 3, Buculjević 5, Jevtić (libero), Gmitrović 12, Martinović, Stefanović, Nejić, Kecman. Trener: Dragan Kobiljski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама