Кошарка

Koga bi voleli za Zvezdinog protivnika u polufinalu plej-ofa ABA lige? (Anketa)

Autor: CZBG

Regularni deo ABA lige se polako bliži kraju. Zvezda večeras dočekuje Cedevitu, ali bez obzira na rezultat tog meča, naši košarkaši su zbog poraza Budućnosti u Ljubljani osigurali prvo mesto.  Ostaje da se vidi ko će zauzeto ostala tri mesta, tačnije ko će od ove tri ekipe: Budućnost, Cedevita i Partizan, biti druga, treća i četvrta.

Kao prvoplasirana ekipa, ekipa Crvene zvezde ide na četvrtu ekipu regularnog dela ABA lige. Do nedavno, viđeno je gotovo sigurno polufinale između dva večita rivala, Zvezde i Partizana. Ali stvari su se zakomplikovale i sada svaka od ove tri ekipe može biti druga, treća ili četvrta.

Košarkaši Zvezde uveliko mogu da utiču na taj redosled jer pored večerašnjeg meča sa Cedevitom igraju i protiv večitog rivala. Sigurno je da puleni Dejana Radonjića neće kalkulisati i da će u svakoj od tih utakmica ići na pobedu, ali sve i da pobede ove dve utakmice, ostaju još dueli Cedevita-Budućnost i Budućnost.Partizan, koje će uveliko odrediti Zvezdinog protivnika u polufinalnoj seriji.

Koga bi vi najviše voleli da vidite kao Zvezdinog protivnika u polufinalu? Koja ekipa po vama najviše leži Zvezdi?

Evo i mečeva koji trebaju naši protivnici da odigraju do kraja regularnog dela:

Budućnost: Solnoki, KRKA, Cedevita, PARTIZAN

Cedevita: Crvena zvezda, MAGA LEKS, Zadar, BUDUĆNOST, Solnoki

Partizan: CRVENA ZVEZDA, Mega Leks, ZADAR, Budućnost

Sorry, there are no polls available at the moment.
Скочи на траку са алаткама