Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Lalatović rotirao, Jović pogodio, Zvezda pobedila

Izvor: mondo.rs

Crveno-beli u kombinovanom sastavu savladali nemačkog četvrtoligaša Sarbriken – 2:1.

Foto:crvenazvezdafk.com
Foto:crvenazvezdafk.com

Golovima Luke Jovića i Aleksandra Kataija, Zvezda je u četvrtak uveče ostvarila još jednu pobedu na pripremama u Turskoj.

Trener šampiona Srbije izveo je na teren ekipu u kombinovanom sastavu, a pobedu su njegovom timu doneli igrači koji su počeli utakmicu. Greškom odbrane crveno-belih, nemački niželigaš postigao je utešni pogodak.

CRVENA ZVEZDA – SABRIKEN 2:1(2:0)

Do povratka u Beograd, ekipa Nenada Lalatovića proći će još jednu, “generalnu” proveru, protiv BATE Borisova. Taj meč biće odigran u subotu.

Zvezda je meč protiv rivala iz nemačke počela u sastavu: Kahriman, M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai, Jović i Salami. Umesto nigerijskog napadača, drugo poluvreme odigrao je Petar Orlandić.

Prema izveštaju sa klupskom sajta, zanimljiv je bio samo drugi deo večerašnje utakmice. Sabriken je u prvom poluvremenu stvorio samo jednu šansu, greškom Damira Kahrimana, koju je golman Zvezde sam ispravio.

Prvi gol viđen je u 59. minutu. Postigao ga je Luka Jović, šutem sa desetak metara, posle asistencije Aleksandra Kataija sa leve strane terena. Pet minuta posle, Katai je i bio i strelac. Ubacio je loptu u mrežu protivnika posle dodavanja Danijela Avramovskog i doneo Zvezdi vođstvo 2:0

Potom su Mihailo Ristić i Avramovski pokušali šutevima van kaznenog prostora, ali neuspešno. Konačnih 2:1 postavio je napadač Sabrikena Mant, posle greške odbrane crveno-belih.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама