Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda – Mordovija 1:0

Autor: CZBG

Fudbaleri Zvezde savladali su večeras u novoj pripremnoj utakmicu ekipu ruske Mordovije rezultatom 1:0 i to pogotkom mladog Vukašina Jovanovića u poslednjim trenutcima utakmice, nakon gužve posle kornera Kataia. Nakon mnoštva burnih reakcija kroz medije vezano za odnos čelnika Zvezde prema Darku Lazoviću, isti je poneo kapitensku traku na današnjoj utakmici. U prvom poluvremenu trener Lalatović izveo je sledeći sastav: Rajković – Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Kovačević – S.Stojanović, Savićević – Lazović, Gavrić – Parker. 

U prvom poluvremenu Zvezda je uglavnom pretila iz daljine udarcima Lazovića i Gavrića koje je odbranio golman Mordovije, ta Bosančića direktno iz kornera, a najbolju priliku propustio je Parker na dodavanje Lazovića. U 12 minutu utakmice zbog povrede je igru napustio Saša Stojanović, koga je zamenio Bosančić.

U 2. poluvremenu nastupili su: Rajković – M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević – Grujić – Ristić, Bosančić (58. Salami) – Avramovski, Katai i Jović.

U ovom periodu igre ekipa Mordovije je bila mnogo opasnija, a u 61. minut Zvezdin gol je nakon udarca Božovića spasila prečka. Zvezda je pokušavala udarcima iz daljine preko Kataia, da bi u 90. minuti Jovanović uspostavio konačan rezultat.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama