Fudbal Fudbal/Vesti

Lazović otvorio dušu: Terzić mi pretio jutarnjim treninzima, Kokeza je bio korektan!

Autor: CZBG, izvor: www.mozzartsport.com

“Blati se moje ime, pa ispada da sam najveći problem u Crvenoj zvezdi”, poručio krilni fudbaler.

Niti između Zvezdana Terzića i Darka Lazovića su definitivno pukle. Posle dana pauze  iskusni krilni fudbaler otvorio je dušu novinarima u Beleku i poručio da mu je generalni direktor kluba pretio jutarnjim treninzima.

14236673723756

On je dodao da su ga pogodile izjave Zvezdana Terzića o visini njegovog ugovora, ali da je delikatnu situaciju, uslovljenu ultimatumom, donekle smirio potpredsednik klubaSlaviša Kokeza.

“Vi znate od koga ste dobili takvu informaciju, a da ja nisam rekao ni reč. Iskreno, nisam želeo uopšte da pričam na tu temu dok se sve ne završi, ali su se ređale izjave generalnog direktora, a i novinari su stalno postavljali pitanja, pa je učtivo da odgovorim. Čitao sam izjave koje su se pojavile poslednjih dana i jedino što mogu da kažem je da svako ima pravo na svoje mišljenje. I ranije je bilo nekih razgovora jer su u klubu svesni da postoji ogroman dug prema meni, ali do dolaska u Belek nije bilo ništa konkretno”, poručio je Lazović.

On nije želeo da sakrije istinu, već je rekao da je imao neprijatan razgovor sa Zvezdanom Terzićem.
“Pročitao sam izjave Terzića u kojima se spominje i da nisam revidirao ugovor. To stoji, ali to su privatne stvari i ne treba da se izlaze u u javnosti. Pogađaju me takve izjave kao što je o visini ugovora. Blati se moje ime, pa ispada da sam najveći problem u Crvenoj zvezdi, iako sam uvek bio i ostao spreman na razgovor. Takođe, poštujem stav kluba da u prvom planu trebaju da budu oni od kojih mogu da zarade, ali bi sve bilo drugačije samo da mi se reklo na drugi način. Ovako, razgovor sa generalnim direktorom nije bio prijatan, spominjali su se i mogući treninzi u sedam ujutru tokom proleća, a posle je priča oko mog ugovora izašla u javnost. To nije u interesu Crvene zvezde. Ovo je suviše veliki klub i problemi treba da se rešavaju u kući. Ne želim da se pravi frka oko ovoga i zbog toga se više neću oglašavati dok sve ne bude dogovoreno”.

Kada je bilo jasno da bi požar izazvan aferom Lazović mogao da sprži atmosferu u taboru Crvene zvezde šmrk je uzeo trener Lalatović.
“Posle razgovora sa generalnim direktorom Terzićem, pričao sam i sa trenerom Nenadom Lalatovićem, a potom i sa Kokezom. Preneta su mi razmišljanja kluba i moram da istaknem da je razgovor sa Kokezom bio normalan, onakav kakav treba da bude između rukovodioca i igrača. On će izložiti na Upravnom odboru ono o čemu smo pričali, a imao sam i ja neke predloge kako da sve to rešimo. Ono što mogu da kažem jeste da sam spreman da oprostim deo duga”, dodao je Lazović.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama