Фудбал Фудбал/Вести

ZVEZDA: Ovo su putnici za Tursku!

Autor: mondo.rs

Pročitajte koji su se fudbaleri našli na spisku trenera Nenada Lalatovića pred polazak na drugi deo priprema.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović odredio je spisak putnika za Tursku, na kojoj se nalaze i dvojica traženih igrača, štoper Darko Lazić i vezista Marko Grujić.

Da li će oni otputovati 1. februara u Belek? Videćemo…

Prelazni rok u Evropi ističe veče pre toga.

Lalatović je odradio 26 putnika za mondensko letovalište pored Antalije, na kojem nema Nikole Antića, koji će biti pozajmljen najverovatnije Novom Pazaru, prekobrojnog Đorđa Despotovića, kojem će klub pokušati ekspresno da pronađe novu sredinu, suspendovanog eks kapitena Nikolu Mijailovića, čija je žalba u međuvremenu odbijena, a neće biti ni Bogdana Planića, za kojeg je procenjeno da nema kvalitet za Zvezdu, pa je bez finansijskih posledica vraćen OFK Beogradu.

Evo i onih koji putuju…

GOLMANI: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja.

ODBRANA: Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Stefan Đorđević, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović.

SREDINA: Saša Stojanović, Darko Lazović, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević.

NAPAD: Luka Jović, Fuad Salami, Džošua Parker.

Crvena zvezda će u ovoj fazi priprema odigrati šest kontrolnih utakmica: Prva je zakazana za 4. februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije, 6. februara, protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova. Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, 10. februara, dok će 11. februara Crvena zvezda odmeriti snage sa ekipom Mordovije. Poslednju utakmicu u Turskoj, Zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara, navedeno je na sajtu crveno-belih.

Povratak u Beograd je zakazan za 15. februar.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама