Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkaši

Crvena zvezda ubedljiva u Inđiji

Izvor: Zvanični sajt Wiener Städtische Lige

Inđija – Crvena zvezda 0:3 (18:25, 21:25, 13:25)

Sportska hala „Inđija”. Gledalaca: 400. Sudije: Zoran Radovanović (Stara Pazova) i Boris Kolarević (Novi Sad). Trajanje meča: 72 minuta.
INĐIJA: Škrbić 10, Crnjanski 4, Janjušević 3, Vujović 6, Pešut 7, Grković 5, Perišić (libero), Čolović, Obradović, Elezović, Grković, Ćaćić. Trener: Vladimir Šarenac.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 11, Stoilović 13, Gmitrović 12, Koprivica 8, Milutinović 5, Buculjević 3, Jevtić (libero), Stefanović, Nejić, Martinović, Kecman, Blagojević. Trener: Dragan Kobiljski.

Crvena zvezda protutnjala je Sremom, opravdala ulogu favorita i maksimalnim rezultatom savladalaInđiju.

Domaći su priliku da se približe Beograđanima i zakuvaju meč imali u drugom periodu, ali napravili su grešku koju je Zvezda znala da iskoristi i sa tri vezana poena Lazara Koprivice povede 2:0.

Igra nerava obeležila je drugi period. Uglješa Pešut poenom je doveo Inđiju do minus jedan (18:17). Sremci potom nisu uspeli da iskoriste nespretno kuvanje Maksima Buculjevića i izjednače rezultat, već je sudija svirao prelaz.

Očekivano, kaznila je to Zvezda. Stabilan je Vuk Milutinović bio na servisu, Koprivica u polju, pa jeAleksandar Gmitrović udvostručio prednost.

Propuštena šansa loše je uticala na Inđiju. Crveno-beli su, u trećem setu nastavili dominantnu, agresivnu igru koja ih je krasila i na početku meča. Na semaforu je ubrzo stajalo 13:6…

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama