Fudbal Fudbal/Vesti

Pobeda nad Tolminom, Grujić dvostruki strelac.

Autor: CZBG

Fudbaleri Crvene zvezde su golovima Kataia u 30. te Grujića u 66. i 85. minutu zabeležili  pobedu nad slovenačkim drugoligašem Tolminom rezultatom 3:0  u prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Na ovom meču trener Lalatović je izveo dva različita sastava u svakom poluvremenu, a utakmicu su počeli: Kahriman – Cvetković Pavićević, Luković Anđelković – Kovačević,  Savićević – Gavrić, Stojanović, Katai – Jović.

Crveno beli su bili bolji rival u prvom poluvremenu koje je karakterisao veliki broj promašenih šansi naših igrača, pre svih Gavrića i Jovića, a pogodak je na asistenciju Gavrića postigao Aleksandar Katai u 30. minutu.

U drugom poluvremenu za Zvezdu sz nastupali: Trkulja – Planić, M’Bođ, Jovanović, Antić – Grujić, Ristić, Avramovski, Bosančić, Lazović – Parker.

U nastavku nešto manje prilika za Zvezdu, a dobru priliku je nakon slobodnog udarca propustila i ekipa Tolmina za postizanje počasnog pogotka, no istakao se golman Trkulja. U 66. minutu nakon centarđuta Bosančić iz slobodnog udarca, najbolje se na drugoj stativi snašao Marko Grujić i povisio na 2:0. Dobru priliku da se upiše u strelce imao je i novajlija Josh Parker, no njegov šuta glavom, nakon centaršuta Lazovića je završio pored stative. U 85. minutu Parker asistira Grujiću koji postavlja konačnih 3:0.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama