Fudbal Fudbal/Vesti

Danas prva provera za fudbalere

Autor: CZBG, izvor: www.sd-crvenazvezda.net

U sredu, 21. januara, u Kopru su nastavljene pripreme crveno-belih.

Igrači su dan započeli polusatnim radom u teretani. Na programu su bile vežbe snage, a zatim se malo pre 10 časova izašlo na pomoćni teren stadiona Bonjifika. Fudbalere je dočekalo oblačno i prohladno ali ipak prijatno vreme za rad. Iako ih popodne očekuje prva pripremna utakmica, svi su, izuzev Petkovića i Lazića (stomačni problemi) odradili trening punom parom.

Započelo se kratkim trčanjem kroz i preko prepreka gde se tražila živost i ubrzanje. Jednom grupom igrača komandovao je pomoćni trener Dragan Šarac, a drugom trener Nebojša Milošević.

Nastavilo se sa vežbom pas igre, malo dodira i preciznost bilo je ono što se tražilo od igrača. Bez obzira na popodnevni meč tek je sledio najteži deo treninga. Trčale su se deonice od 60 metara, u nešto lakšem ritmu jer je Nenad Lalatović naglas brojao do 15 za svako ponavljanje. A ponavljanja je bilo mnogo. Ipak, trener je zahtevao samo ritam i koncetraciju, polazak na znak pištaljke i ne preterano forsiranje.

Ono pravo tek sledi, jer se od 17 časova na stadionu Ankarana igra prva utakmica u ovom delu priprema. Protivnik je slovenački drugoligaš Tolmin, a šansu će (po jedno poluvreme) dobiti svi prvotimci.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama