Фудбал Фудбал/Вести

Prelazni rok, vesti i špekulacije: Lazović od leta u Đenovi, Planić odlazi, Salami stiže u četvrtak?

Autor: CZBG, izvor: Večernje novosti, Arenasport

 

Pored Darka Lazovića, Aleksandra Kovačevića i Darka Lazića, i štoper Bogdan Planić se nalazi na izlaznim vratima “Marakane”.  Snažni defanzivac, koji je na početku sezone stigao u ekipu srpskog šampiona iz OFK Beograda, sasvim izvesno će posle samo šest meseci razdužiti crveno-belu opremu, a otvoreno je pitanje da li će biti prodat ili će ga čelnici Zvezde proslediti na pozajmicu.

Interes da angažuju Planića pokazale su dve ruske i dve francuske ekipe.

Darko Lazović sutra će potpisati višegodišnji ugovor sa italijanskom Đenovom i na taj način završiti šestogodišnju sagu u redovima najtrofejnijeg srpskog kluba, ekskluzivno je objavila televizija Arena Sport!

Krilni fudbaler će od juna nositi dres kluba iz italijanskog zaliva, a do tada će ostati na stadionu Rajko Mitić kao pozajmljeni igrač Đenove! Kako je dalje navela televizija Arena Sport, Čačanin je pristao da oprosti dobar deo dugova koje prema njemu ima Crvena zvezda (u ovom trenutku 550 hiljada evra).

Gbolahan Salami budući igrač aktuelnog šampiona u sredu treba iz Abudže da dođe po pasoš, a zatim da krene prema Beogradu. Avionska karta mu je rezervisana i ako bude po planu u četvrtak u podne može da se očekuje tamnoputi igrač na aerodromu „Nikola Tesla”.

Posle odmora u petak bi usledeli pregledi i promocija u novom dresu , ali su objektivno šanse minimalne da se izvadi viza za Sloveniju i da se salami nađe u autobusu za Terme Čatež.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама