Кошарка Кошарка/Вести

KOMBANK ARENA 16.01.2015. – RASPRODATO

Autor: CZBG, izvor: kkcrvenazvezda.rs

Nema nikakve dileme da će za utakmicu između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja tribine Kombank arene biti ispunjene do poslednjeg mesta. Sve ulaznice za tribine (nivo 400), parter (nivo 200), plavu, belu ložu i ložu (nivo 200) za meč trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige su rasprodate za dva sata, a u prodaji još ima jako mali broj karata za počasna mesta uz teren (court seat – 10.000 dinara) i za mesta u SKY BOX-ovima (5.000 dinara).

KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Ovaj meč će biti pod posebnom lupom od strane Evrolige o čemu najbolje svedoči podatak da će u Beograd doputovati direktor za takmičenje Evrolige Dijego Gijen. Svaki i najmanji incident biće drastično sankcionisan, a osim visoke novčane kazne Zvezda bi mogla da bude kažnjena i igranjem pred praznim tribinama što bi imalo nesagledive posledice za klub.

S obzirom da je utakmica protiv Galatasaraja proglašena za meč visokog rizika, u i oko Kombank arene biće sprovedene opsežne mere bezbednosti. Na redovnom sastanku za bezbednost koji je održan u sredu i kome su uz čelnike Zvezde i Kombank arene prisustvovali predstavnici policije, žandarmerije, vatragosne i redarske službe potvrđeno je da će na prilazima i ulazima u našu najveću dvoranu biti rigorozna kontrola. Upravo iz tog razloga kapije Kombank arene biće otvorene dva i po sata pre početka meča (već od 18.30). Pozivamo navijače da dođu ranije u halu kako bi se izbegle gužve, a posebno naglašavamo da će na ulazima biti oduzimani svi tvrdi predmeti (upaljači, kovanice…).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама