Фудбал Фудбал/Вести

Vesti iz FKCZ: Jokiću i Karaklajiću raskid bez tužbe, Jovović blizu dolaska, Terme Čatež stara baza

Autor: CZBG

Nikola Karaklajić i Milan Jokić su ipak odlučili da se prijateljski rastanu sa Crvenom zvezdom, pa su u zamenu za čiste papire povukli tužbe zbog dugovanja, iako bi rasplet na sudu nesumnjivo išao na ruku pomenutom dvojcu. Blizu raskida ugovora je i korpulentni napadač Nikola Đorđević, koji je poslednjih 6 meseci proveo na pozajmicu u BASK-u.

Kad su u pitanju dolasci Sport piše da su crveno-beli već počeli pregovore sa 20-godišnjim desnim veznim Sutjeske Vladimirom Jovovićem, koji uz svoje ime ima i pet nastupa za reprezentaciju Crne Gore. On bi u Ljutice Bogdana navodno trebalo da nasledi Darka Lazovića, koji je prema poslednjim informacijama bliži ostanku u Zvezdi do leta. Potom bi kao slobodan igrač otišao u inostranstvo.

Ekipa će 18. januara otputovati u Terme Čatež, na prvi deo priprema. Crvena zvezda će u Sloveniji odigrati i tri kontrolna meča. Najpre će 21. januara protivnik biti NK Tolmin, a tri dana kasnije, 24. januara, NK Ankaran. Poslednju proveru u prvoj fazi, izabranici Nenada Lalatovića imaće 27. januara, a protivnik će biti Kopar. Sledi povratak u Beograd, 28. januara, u kojem će se fudbaleri zadržati tri dana.

czbgtv.com
czbgtv.com

Druga faza priprema biće odrađena u Turskoj, i predviđeno je da se forma podiže kroz šest prijateljskih utakmica. Prva je zakazana za 4. februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije, 6. februara, protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova. Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, 10. februara, dok protivnik za termin 11. februar još uvek nije poznat. Poslednju utakmicu u Turskoj, Crvena zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara.

Povratak u Beograd je zakazan za 15. februar.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама