Fudbal Fudbal/Vesti

Džoni izbačen, Pečnik u čudu

Autor: CZBG

Jučer je bivši Zvezdin kapiten, Nikola Džoni Mijailović, dobio šut kartu sa Marakane tj. stadiona “Rajko Mitić”. Tačnije, do okončanja disciplinskog postupka, Džoni neće moći da trenira sa prvom ekipom. Ali kako nazvati taj potez sem “šut kartom” jer je očigledno da je dirnuo u osinje gnezdo pismima koje je slao u medije.

14205498025843

Ne želeći da se svrstavamo ni na čiju stranu, ipak ne možemo a da ne primetimo da ljudi koji vode Zvezdu (zajedno sa onima koji su je do sada vodili), vode je u sunovrat i ambis. Dosegla je Zvezda dno tog ambisa sa silnim dugovima koji se godinama samo nagomilavaju, a onda ljudima iz uprave i stručnog štaba ni to nije dovoljno nego u svakom prelaznom roku nagomilavaju toliki broj igrača da nas na kraju svakog prvenstva glava toliko boli (jer dolazi vreme kada te iste igrače treba isplatiti) da nam ne pomaže ni arsenal tableta sa najjačim dejstvom. Naravno, trebalo bi te igrače plaćati i tokom prvenstva, ali očito se očekuje da dotični igraju iz ljubavi. A para ako bude, bude.

I tako u nedogled. U stvari, i nije u nedogled, nego do onog trenutka dok UEFA ne kaže “izbačeni ste iz Evro takmičenja”. Eh, tada se mi pitamo: “Pa, kako to nama da se desi? Pa, mi smo Zvezda. Znate li vi da smo nekada bili šampioni Evrope i sveta?” Da, da, Ponavlja se ta priča kao što i Broj Jedan u popularnom romanu Alan Ford priča svoje dogodovštine od prije “hiljadu” godina ili onaj dedica iz Mućki počne da se seća svojih mornarskih dogodovština iz Prvog i Drugog svetskog rata. A brod tone li tone.

Da li je Mijailović svojim pisanjem otkrio istinu i dirnuo u osinje gnezdo, možemo samo da nagađamo. Ali reakcija našeg voljenog kluba nas navodi na to. Više od toga, reakcija jednog bivšeg igrača, Nejca Pečnika, takođe upućuje da nije sve onako kako nam se servira.

www.mozzartsport.com
www.mozzartsport.com

Evo šta popularni Slovenac kaže na svom instagram profilu:

Nejc o slučaju Džoni.

nejc11_x
3 hours ago
Ne mogu da verujem, da se čoveka koji je među najzaslužnjima za titulu, novu slačionicu, atmosferu i mnogo toga…izbaci iz ekipe zbog sukoba sa igračem koji ništa od toga nije napravio?!? Jel ovo zahvala za sve urađeno i progutano??? Kako može da se to desi u mojoj CZ?? Šta se dešava???

Kako pojedini mediji javljaju, još neki igrači Zvezde spremni su da stanu na stranu DžonijaMijailovića. Da li će tako nešto prouzrokovati još veću buru u našem fudbalskom klubu, ostaje nam samo da nagađamo.

Zvezdu u svakom smislu čeka veoma burno proleće, jer pored zaostatka za večitim rivalom od 6 bodova, ljulja se brod nekada veoma uspešnog kluba. da li će oni koji drže kormilo uspeti da uvedu crveno-beli brod u mirnije luke, pokazaće samo vreme koje je pred nama.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama