Рукомет Рукомет/Вести

Novosti iz RKCZ: Šotić u Cupara sa juniorskom reprezentacijom, nađene zamene za Brajovića i Alčakovića

Autor: CZBG

Kapiten Crvene zvezde, Vladimir Cupara i njegov saigrač Mladen Šotić nalaze se na spisku od 16 igrača juniorske reprezentacije Srbije za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo. Vršilac dužnosti trenera juniorske selekcije Srbije Vladimir Stanojević okupio je sastav za kvalifikacione mečeve protiv Grčke i Farskih ostrva od 9. do 11. januara na Nea Kiosu, a  plasman na Mundijal u Brazilu obezbediće samo prvoplasirani tim iz grupe 8 u kojoj se nalaze Srbija, Grčka i Farska ostrva.

Crvena zvezda poslednji meč u 2014. izgubila je u Kuršumliji od domaće Planinke (20:21). Posle toga trener crveno-belih Nenad Peruničić rekao je da više ne računa na desnog beka Vojislava Brajovića i desno krilo Stefana Alčakovića.

Kako stvari stoje igrači koji dolaze neće promeniti boju dresa, crveno-belu, pošto bi jedan trebalo da stigne iz novosadske Vojvodine, a drugi iz Požarevca. Sa desnim krilom Mladenom Ivanovićem (32) je već sve dogovoreno, ostaje još samo da se stavi paraf.Šapčanin je igrao za Metaloplastiku, Fidelinku (Spartak), Partizan, Vardar, Vojvodinu, u kojoj su na njega prestali da računaju krajem prošle godine.

Iz Požarevca bi trebalo da dođe desni bek Miloš Tica (33), koji je tri meseca stariji od Ivanovića. Igrao je za Sintelon Fidelinku, Radnički, Politehniku, Herceliu, Tongeren, a poslednju polusezonu proveo je u Požarevcu.

Ove sezone Zvezdi je u dva meča dao 11 golova, četiri u porazu 26:29 u Beogradu, a sedam kada su Požarevljani pobedili Zvezdaše 29:27 kod kuće.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама