Фудбал Фудбал/Вести

Pismo FK Crvena zvezda članovima kluba

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda obratio se svojim članovima pismom koje prenosimo u celosti.

Foto: Zvanični sajt FKCZ
Foto: Zvanični sajt FKCZ

“Dragi Zvezdaši,

Ovim putem želimo da se zahvalimo članovima Skupštine koji su uzeli učešće na redovnoj sednici Skupštine, održanoj 21.12.2014. godine i što su doprineli da ona prođe u pozitivnoj atmosferi i konstruktivnom radu. Donete su važne odluke, za koje smatramo da će poboljšati rad i atmosferu u klubu. Istovremeno, želimo da pozdravimo i one članove Skupštine koji nisu prisustvovali sednici, sa nadom da će sledeći put biti u mogućnosti da aktivno učestvuju u njenom radu.

Ova Uprava iskreno želi da promeni način rada u klubu, posebno naglašavajući promenu u odnosu prema svojoj bazi, prema članovima i navijačima. S tim u vezi, želimo da podstaknemo članstvo da aktivnije učestvuje u svakodnevnom radu svog voljenog kluba. Mi smo otvoreni za svaki vid saradnje, te vas molimo da nam, bilo putem elektronske pošte, bilo putem pisama ili na budućim sastancima koje ćemo organizovati, uputite svoja razmišljanja, ideje, predloge, primedbe i kritike.
Takođe, bili bismo vam zahvalni kada biste se uključili i pomogli klubu sa predlozima projekata koji bi, u raznim segmentima, mogli da doprinesu da Crvena zvezda izađe iz problema u kojima se našla. Sigurni smo da među članovima kluba ima puno ljudi dobre volje, koji žele i mogu da pomognu. Smatramo da smo svi na zajedničkom zadatku i da hiljade članova može mnogo doprineti, jer što je više ideja, to će odluke koje se budu donosile biti bolje.

Kritike koje su upućene na samoj sednici Skupštine, a tiču se apatije članstva, primili smo sa razumevanjem i velikom pažnjom, te ćemo učiniti sve što možemo da se takav odnos navijača prema klubu promeni.

Organizovali smo u našoj administraciji kontakt osobu koja će biti zadužena za komunikaciju sa članovima i koja će primati vaše podneske, a zatim prosleđivati nadležnim službama koje će ih razmatrati i o njima odlučivati. Za sve kontakte zadužena je Dragana Vitorović.

Kontakt telefon: 011-2067-706. E-mail adresa: dragana.vitorovic@crvenazvezdafk.com.

Zahvaljujemo se članstvu na velikoj ljubavi prema klubu, saradnji i razumevanju.

Čestitamo predstojeće praznike – Novu godinu, Pravoslavni Božić i srpsku Novu godinu.

S poštovanjem, predsednik kluba, Svetozar Mijailović i generalni direktor, Zvezdan Terzić.”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама