Košarka Košarka/Vesti

ZVEZDINO VELIKO HVALA NAVIJAČIMA

Izvor: Zvanični sajt KKCZ

O navijačima Crvene zvezde ponovo će su u superlativima pričati širom Evrope. U to nema nikakve sumnje. Jer, po ko zna koji put su pokazali nepokolebljivu odanost, bezuslovnu vernost i ogromnu ljubav prema klubu. I to na jedan nesvakidašnji način.

Za utakmicu koja je nepravednom odlukom disciplinskog sudije Evrolige morala da se odigra bez prisustva publike navijači Crvene zvezde su kupili preko 3.800 karata. Da, dobro ste pročitali. Za utakmicu koji neće moći uživo da gledaju. Na taj način su možda najbolje iskazali svoj stav o kazni disciplinskog sudije Evrolige. Sav prihod od prodaje karata biće iskorišćen za plaćanje novčane kazne u iznosu od 50.000 evra, a ukoliko bude uvažena žalba Crvene zvezde sredstva će biti usmerena za potrebe porodice poginulog navijača Marka Ivkovića.

Iako je nepravedna kazna to izdejstvovala, Zvezdini navijači ipak nisu dozvolili da stolice beogradskog hrama košarke bude prazne, bar simbolično. Zdušno su podržali akciju kluba i poslali preko 3.000 fotografija koje su se našle na sedištima Pionira tako da izabranici trenera Dejana Radonjića nisu bili sami.

Za sve što su uradili, KK Crvena zvezda svojim navijačima kaže jedno veliko HVALA.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama