Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

U koju grupu ide Zvezda?

Autor: CZBG

Grupna faza Evrolige bliži se kraju. Zvezda je pružila odlične partije i za sada ima skor 5-4, pred poslednji susret protiv Kuće Laboral (najavu utakmice možete pročitati ovde). Večeras i sutra će se odigrati poslednji mečevi u svim grupama i nakon toga će se znati grupe Top 16 faze.

U sutrašnjoj utakmici između naše Zvezde i Kuće odlučivaće se ko će zauzeti poziciju br. 2, a ko br. 3. S obzirom na to, moguće su i kalkulacije oko toga u koju grupu će ići Zvezda tj. koji nam protivnici možda više odgovaraju. Ipak, poznavajući karakter našeg trenera Radonjića, kao i karaktere naših igrača, sumnjamo da će sutra, u meču protiv Kuće, biti kalkulacija i da će naši igrači ići na pobedu koja će im obezbediti poziciju br. 2.

Kako sada stvari stoje, grupe će izgledati ovako:

Grupa E  

Real M

Barselona

Makabi

Zvezda/Kuća

Uniks

Panatinaikos

Alba

Galatasaraj

Grupa F

CSKA

Olimpiakos

Efes

Fenerbahče

Kuća/Zvezda

Žalgiris

EA7

Unikaha

Kako god, nadamo se da će naši momci pružiti odlične partije i u Top 16 fazi i da će Kombank Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta na svakoj utakmici. Da li ćemo uspeti u nameri da dođemo do Top 8? Teško je reći i prognozirati tako nešto. Ali jedno je sigurno – velikani evropske košarke će doći u Beograd, a gledaoci će sigurno imati prilike da uživaju u svakom meču.

Ipak, voleli bi da čujemo i vaše mišljenje. U koju bi vi grupu voleli da dođe Zvezda? Ko ja grupa je po vama “lakša”, a koja atraktivnija? Gde su nam veće šanse?

Vaše komentare možete ostaviti ovde na sajtu, ili nam se pridružiti na FORUMU i komentarisati zajedno sa nama na odgovarajućoj temi.

Tагови

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама