Кошарка Кошарка/Вести

Karte za Laboral u prodaji, pomozite Markovoj porodici!

Autor: CZBG, izvor: mondo.rs 

Kako saznaje portal mondo.rs, navijači Crvene zvezde moći će da kupe ulaznice za zatvorenu utakmicu Evrolige, posmatraju je ispred dvorane na video-bimu i pomognu porodici preminulog druga Marka Ivkovića.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Laboral Kuće odigraće utakmicu 10. kola Evrolige pred praznim tribinama, dok će na platou ispred ili u neposrednoj blizini hale klub obezbediti navijačima direktan prenos na video-bimu.

Nezavisni disciplinski sudija Patrik Granžan zaključao je dvoranu izricanjem kazne srpskom predstavniku zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu. Navijači su odmah tražili reakciju kluba i priliku da pomognu, pa je njihov apel uslišen, rečeno je MONDU u klubu.

Karte će biti prodavane od utorka, po cenama uobičajenim za utakmice Zvezde u Evroligi (600 dinara pa naviše). Klub će zarađeni novac uplatiti porodici tragično ubijenog navijača.

Utakmica će početi u 21.00 čas, a ulog će biti plasman u Grupu E Top 16 faze. Za sada su u njoj Panatinaikos i Makabi.

U ime sajta czbgtv.com, pozivamo sve navijače Crvene zvezde i ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju. Nažalost ovo je jedini način na koji možemo da pomognemo Markovoj porodici u ovom treutku.

Скочи на траку са алаткама