Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Olimpijakos – Crvena zvezda

Autor: CZBG, Dario K.

 

Teško da se nešto novo može reći o ovom susretu, a što nije već rečeno u prvoj NAJAVI UTAKMICE između ova dva rivala.

http://remadelija.deviantart.com
http://remadelija.deviantart.com

Ipak, dosta toga je večeras u igri. Oba protivnika su obezbedila učešće u Top 16 fazi, ali sada svako merka sa koje pozicije je bolje da se u tu istu fazu krene. Iako će protivnici i u jednoj i u drugoj grupi biti veoma jaki, uvek se može kalkulisati šta je bolje za naše momke.

Ako pogledamo dosadašnji učinak Zvezde protiv španskih ekipa, sigurno je da bi nam bolje legli šapanci, pa makar se oni zvali Real i Barselona.

Po nekom našem mišljenju, najbolje bi bilo izbeći Turke. Ne toliko zbog nekog straha od njihove moći, koliko od izbegavanja nekih slučajnih nemilih scena zbog nedavne tragedije koja je zadesila naše navijače kada je poginuo Marko Ivković Jagoda.

Tu su još Makabi, Panatinaikos, ruske ekipe i verovatno Alba iz Berlina.

Zvezda večerašnjom pobedom osigurava poziciju br. 2. Da bi dospela na mesto br. 1, Oly mora da izgubi u poslednjem kolu, a Zvezda da pobedi Kuću u Beogradu, pred praznim tribinama.

Kako stvari trenutno stoje, najrealnije je da naša ekipa završi kao druga, pto svakako predstavlja veliki uspreh za ove mlade momke koje predvode izvrsni Markus Vilijams i iskusni Bobi Marjanović.

Sve u svemu, možda i najvažnija stvar od svega je da se obrati pažnja na to da se neki igrači ne opterete previše kako bi se izbegle povrede, i kako bi svi sveži i orni dočekali borbu u Top 16 fazi.

Očekuje se da će na tribinama biti slična atmosfera kao i u beogradskoj Kombank areni.

Utakmica se igra u petak od 20:45, a prenos možete gledati na SK 1.

Tагови

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама