Кошарка Кошарка/Вести

SVI u Arenu

Autor: CZBG

 

Dragi Zvezdaši,

koristimo ovu priliku da vas pozovemo da u što većem broju dođete u četvrtak u Arenu, na utakmicu 7. kola evrolige između Zvezde i Neptunasa.

Svedoci smo da su se ružne scene dogodile u Turskoj, kada je poginuo nedužni mladić, navijač Zvezde – Marko Ivković. Znamo da je grupa Delije Sever najavila da neće biti organizovanog navijanja u četvrtak.

Možda sve to ide u prilog tome da se mnogi pitaju da li će Arena u četvrtak biti puna i da li ćemo pružiti dostojnu podršku našem klubu i igračima na parketu da izbore Top 16 fazu u evroligi.

Nemojte dozvoliti da Vas bilo šta pokoleba da u četvrtak budete tamo gdje bi bio i pokojni Marko. Ako već ne možete da pevate, zviždite iz sve snage. Napravite atmosferu radi koje bi pokojni Marko bio ponosan na sve vas. Nek igrači i stručni štab Neptunasa osete da su došli na mesto na kojem nemaju šta da traže. Da budemo malo prosti – neka im se tresu gaće od straha, neka im zadrhti ruka i neka Arenu napuste pognutih glava.

U četvrtak se bije boj za Top 16 ali i za Jagodu koji nije više sa nama. Zato SVI vi koji možete dođite u što većem broju i podržite Zvezdu u verovatno odlučujućoj bitci za ulazak u Top 16.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама