Кошарка

FILIJALA NE POSUSTAJE – 5 OD 5!

Autor: CZBG

Košarkaši Zvezdine filijale, ekipe FMP-a nastavili su sa sigurnim igrama u KLS i u utakmici 5. kola zabeležili još jednu pobedu u nizu. Ovaj put ekipa Milana Gurovića bila je bolja od subotičkog Spartaka rezultatom 87:63 (18:13. 23:18, 17:20, 29:12). Od samog starta košarkaši FMP su zaigrali suigurno i nisu dozvolili da košarkaši Spartaka niti jednog momenta ugroze pobedu. Napad FMP-a je na ovoj utakmici krasila nesebičnost pa su zabeležene 23 asistencije ekipno, što je uzrokovalo dvocifrenim napadačkim učinkom čak petorice igrača.

Ono što je za Zvezdu najvažnije je učinak njenih klinaca, pa je tako Marko Gudurić bio najkorisniji igrač ove utakmice, dobre nastupe su uknjižili i Ognjen Dobrić te Vojislav Stojanović, solidan je bio i Stefan Lazarević, a posebno treba izdvojiti i jako dobar učinak šesnaestogodišnjeg Boriše Simanić koji je za 14 minuta na parketu ostavrio indeks 15.

Od ostalih Zvezdinih klinaca nastupili su još i Danilo Ostojić, Brano Đukanović i David Miladinović, ali bez zapaženijeg učinka, dok Radoslav Peković nije ulazio u igru.

Treba napomenuti i da je FMP nastupio bez startnog pleja Filipa Čovića.

stats
stats

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама