Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Poraz Zvezde u Dubrovniku

Autor: CZBG

Vaterpolisti Zvezde poraženi su u 5. kolu regionalne lige na gostovanju u Dubrovniku od Juga rezultatom 7:12 (2:3, 0:4, 1:2, 4:3). Zvezdaši du dobro otvorili meč i golom Strahinje Rašovića poveli sa 1:0 i to je bilo jedino vodstvo na utakmici. Nakon dobre 1/4, Jug ubacuje u veću brzinu, te u 2/4 ostvaruje prednost koja je bila nedostižna za naše momke, koji su i na ovom susretu bili osetno oslabljeni neigranjem Denisa Šefika.

Uprkos porazu, mladi Zvezdin tim je ostavio dobar utisak, a Dubrovčani su najveću prednost u igri ostvarili na centarskim pozicijama. Vidiljivo je da je Zvezdin tim u u izgradnji i da trener Savić tu obavlja sjajan posao, naši su napravili dosta lepih akcija sa ukrštanjima i uplivavanjima, a u nekoliko situacija nisu uspeli realizovati i 100% šanse za pogodak. Dobra stavr je i što na ovako jakim susretima šansu dobijaju i mladići poput Jasmina Kolašinca (’98. godište), te Petra Jovića (’97.) koji je protiv Juga pokazao jako dobru partiju, a uspio je da se upiše u strelce nakon lepog kontranapada.

Bazen u Gružu, gledalaca 1000. Igrač više: Jug 3(7), C.Zvezda: 2(6).

Jug: Bijač (8 odbrana), Macan, Bošković 2, Janović 2, Younger 1, Fatović, Marković, Bušlje 1, Visković, Dobud 1, Bicari 4, Dautović, Jarak, Ivanković1.

Trener: Bobić

Crvena zvezda: Draksimović (7 odbrana), S.Rašović 1, Drašović, Jović 1, Tomašević, Eškert,  Bijelić 1, V.Rašović 1, Ranđelović 1, Njegovan 1, Rackov, Obradović 1, Todorovski, Kolašinac.

Trener: Savić

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама