Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Primorje bolje od Zvezde

Autor: CZBG

Vaterpolisti Zvezde su pružili jako dobru partiju protiv favorizovanog riječkog Primorja u 1. utakmici 3. kruga kvalifikacija za Ligu šampiona u vaterpolu, no to ipak nije bilo dovoljno da se izbegne poraz rezultatom 11:14 (2:2, 2:3, 5:4, 2:5). Zvezda je u većem delu utakmice uspevala da održi egal sa iskunom ekipom gostiju, a prevagu su gosti odneli u poslednjoj četvrtini kada su se odlepili na 3 gola razlike, što naša mlada ekipa nije uspevala da nadoknadi.

Uprkos tome što sledi revanš u Rijeci za 15 dana, čini se da su ipak rešene dileme oko prolaska u grupnu fazu lige šampiona, dok će se naša ekipa zadovoljiti plasmanom u Kup evrope, što je u ovom momentu i realan cilj.

Strelci za Zvezdu na današnjoj utakmici bili su: Dimitrije Obradović 4, Strahinja Rašović 2, po 1 pogodak- Radomir Drašović, Đorđe Bijelić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Aleksandar Njegovan.

Kod Primorja strelci su bili: Cosmin Radu 5, Sandro Sukno 3, Petar Muslim, Anđelo Šetka po 2, Antonio Petrović, Xavi Garcia po 1.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама