Кошарка Кошарка/Вести

Čović: Da iskoristimo prednost domaćeg terena

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u utorak uveče bili su u prilici da ponovo osete koševe u Kombank areni. Bio je to prvi trening izabranika trenera Dejana Radonjića u najvećoj dvorani na Balkanu u slopu priprema za meč trećeg kola Evrolige. Duel sa Valensijom na programu je u četvrtak od 19 sati, a ulaznice za ovu utakmicu mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Treningu Zvezdinih košarkaša prisustvovao je i predsednik kluba Nebojša Čović, želeći da im pruži podršku pred vrlo važan meč.

Smatram da je jako važno da navijači prepoznaju trenutak u kom se nalazimo. Pred nama je izuzetno bitna utakmica protiv vrlo jakog protivnika. Naša želja je da učinimo sve da se plasiramo u Top 16 fazu Evrolige, a za taj poduhvat su nepohodne pobede na domaćem terenu. Veliko bogatstvo Crvene zvezde su njeni navijači, jer oni svojim fantastičnim bodrenjem našu ekipu čine neuporedivo snažnijom. Zato se nadam da ćemo protiv Valensije imati njihovu veliku podršku i da ćemo maksimalno iskoristiti prednost domaćeg terena, jer samo zajedničkim snagama možemo da dođemo do pobede – počeo je priču Čović i potom dodao:

Pratim izjave igrača u medijima i njihove apele u kojima pozivaju navijače da u što većem broju dolaze na utakmice. To zaista nisu fraze i ja ih potpuno razumem. Jer, ta količina pozitivne energije koja se sruči na parket dvorane, u atmosferi koju prave Zvezdini navijači, nikoga ne ostavlja ravnudušnim. Mislim da je to osetio svako ko je makar jednom bio u prilici da prisustvuje utakmici Zvezdinih košarkaša kada su bile pune tribine. Iz tog razloga pridružujem se njihovom apelu i pozivam navijače da u što većem broju u četvrtak dođu u Kombank arenu i na taj način pokažu privrženost i ljubav prema klubu. Valensija je svakako klub koji veoma respektujemo. To je neuporedivo iskusniji i skuplji tim, ali uz podršku kakvu je Zvezda imala u mečevima protiv Lokomotive, Budiveljnika, Uniksa ili Galatasaraja sve je moguće. Nadam se da će se navijači odazvati našim pozivima i da će nam pružiti podršku kakvu zaslužujemo u duelu sa rivalom koji je prošle sezone trijumfovao u Evrokupu – zaključio je Čović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама