Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши

Zvezda izgubila derbi

Autor: CZBG Izvor: Zvanični sajt OKCZ i sportal.rs

Odbojkaši Partizana pobedili su Crvene zvezde sa 3:2 (25:20, 25:22, 14:25, 23:25, 16:14) u derbiju 2. kola Superlige Srbije. Crno-beli su zabeležili drugu pobedu zaredom, dok je aktuelni šampion pretrpeo prvi poraz. Partizan u dvorani “Vizura” vodio je sa 2:0 u setovima, ali je Crvena zvezda uspela da se vrati i izjednači rezultat. Odluka o pobedniku “pala” je u neizvesnom petom setu.

Kobiljski: Imamo za čim da žalimo

Bila je Crvena zvezda na korak do velikog preokreta u “večitom derbiju”, ali je na kraju morala da se zadovolji jednim bodom.

Partizan je imao prednost od 2:0, crveno-beli su izjednačili i poveli u petom setu sa 13:11. Ipak, završnica je pripala domaćinu.

Prošli smo pored prva dva seta i onda smo uložili mnogo energije da bismo izjednačili na 2:2. Dobro smo počeli peti seti izborili smo se za 13:11 za nas, ali nismo uspeli da prelomimo. Mislim da imamo za čim da žalimo, nismo bili uopšte inferiorni u odnosu na Partizan ni u jednom elementu igre. Ostaje žal za tih 13:11 koje smo mogli da pretočimo u dva boda, ali to je sport, to je derbi, idemo dalje. Moramo da nastavimo da radimo – Izjavio je trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski posle derbija.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама