Одбојка Одбојкаши

Crvena zvezda ponovo slavila u Kraljevu

Autor: CZBG Izvor: Sajt lige

Ribnica – Crvena zvezda 0:3 (23:25, 17:25, 20:25)

Hala sportova u Kraljevu. Gledalaca: 300. Sudije: Boris Kolarević i Zoran Radovanović. Trajanje meča: 80 minuta.
RIBNICA: Škundrić (libero), Pavlović 1, Okošanović 10, Seizović, Adamović, Močić (libero), Radović 14, Vilimanović, Ćosić 13, Milovanović 6, Zekavica, Drapšin 3. Trener: Boško Mačužić.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 8, Jevtić (libero), Stefanović, Stoilović 12, Gmitrović 14, Koprivica 20, Milutinović 15, Nejić, Martinović, Kecman, Blagojević, Buculjević 3. Trener: Dragan Kobiljski.

Crvena zvezda je u razmaku od pet dana dva puta slavila u Kraljevu protiv Ribnice, ovoga puta u poslednjem meču prvog kola Viner štetiše Super lige. Podsetimo, u sredu su crveno-beli trijumfom protiv Kraljevčana odbranili Super Kup Srbije.

Ribnica je bila konkurentna u prvom setu, ali i tada su gosti kontrolisali rezultat. Uglavnom je Zvezda imala prednost, ipak činilo se da će biti neizvesnosti kad je domaćin izjednačio na 22:22. No, crveno-beli su bili smireniji u završnici seta, pa su stigli do dve vezane set lopte (24:22), a drugu su uspeli i da iskoriste – 25:23.

U drugom periodu kao da je na parketu postojao sao jedan tim. Koristili su Beograđani sve svoje prednosti, bili su sjajni u bloku i prilikom servisa, a kad je tako malo ko, pa ni Ribnica nema šansi protiv aktuelnog šampiona – 25:17.

I u trećem periodu slična kretnja rezultata, sve do konačnih 25:20. Sjajno su crveno-beli rasporedili poene, najefikasniji bio je Koprivica (20), sledili su ga Milutinović sa 15, Gmitrović sa 14 i Stoilović sa 12. Kod Ribnice, Radović je imao 14, a Okošanović poen manje.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама